НАЧАЛО УРОЦИ 7-МИ КЛАС КАНДИДАТ-СТУДЕНТИ КУРСОВЕ СТУДЕНТИ КОНТАКТИ

Уроци и курсове по математика за подготовка на матура и

кандидат-студентски изпити

      Вашата амбиция и воля обезателно ще Ви донесат напредък,както в математиката, така и във всички избрани от вас области. Ако искате успехът да дойде по-бързо и лесно намерете си добър учител по математика, който ще Ви помага да го постигнете.

      Моите ученици обикновено се класират на на конкурсните изпити по математика, стават студенти в избраните от тях университети и специалности, а след това се справят блестящо със следването си.

Отличната подготовка за матура по математика има голямо значение за Вашия успех,тъй като редица висши учебни заведения признават резултатите от държавния зрелостен изпит вместо приемен изпит. Ако в университета, към който се стремите можете да се класирате само след успешно положен кандидат-студентски изпит , отличните оценки са Вашият шанс. И в двата случая Ви е нужно сериозно обучение, за което подходящи уроци по математика биха могли да съдействат много.Всеки урок по математика трябва да е съобразен да е с изискванията на университета, за който се подготвяте. Между кандидат-студентските изпити на различните висши учебни заведения има известни различия, на които трябва да съответства ефективният урок по математика. Ако се готвите за тест (например, такъв е приемният изпит в УНСС) освен отлична подготовка ще Ви е нужна и бързина за решаване на задачите. Рационалното мислене ще Ви позволи бързо и лесно да сигнете до правилния отговор, понякога дори без да решавате задачата докрай - стратегия заложена в уроците по математика, които предлагам.Така уроците и курсовете са съобразени с изискванията на университетите, към които се стремите, а също и с Вашите лични възможности и ниво на познание, така че да напредвате максимално бързо и задълбочено. Според предпочитанията Ви, подготовката може да се осъществи чрез индивидуални уроци по математика или в малка група до 3 ученика. Ако Вашите познания по математика не са на досатъчно добро ниво и имате пропуски, ще бъде по-удачно да започнете навреме с подготовката си за матура и кандидат-студентски изпити. Така сравнително лесно ще наваксате пропуснатото и обучението Ви ще протече без стрес. Ако положите необходимите усилия, отличните оценки и успешното класиране няма да закъснеят.

 

  uroci po matematika,kursove po matematika,zrelostnici i kandidat-studenti,podgotovka za matura i izpiti po matematika,urok po matematika. уроци по математика,курсове по математика,урок по математика,зрелостници и кандидат-студенти,подготовка за матура и изпити по математика.

Лесно достъпно място в центъра на София (близо до НДК)

Мария Драгнева

тел: 02-988-03-27

gsm: 0885-218-905

уроци по математика,курсове по математика,уроци по висша математика за студенти,уроци и курсове за подготовка на седмокласници,зрелостници и кандидат-студенти,подготовка за матура и изпити по математика. uroci po matematika,kursove po matematika,uroci po vis6a matematika za studenti,uroci i kursove za podgotovka na sedmoklasnici,zrelostnici i kandidat-studenti,podgotovka za matura i izpiti po matematika,obu4enie po matematika.