Начало
/
КОНТАКТИ
/

ЗА НАС

Учебен Център Устрем ЗА НАС

Изцяло нов подход към математиката!

Учебен Център Устрем ЗА НАС
Учебен Център Устрем ЗА НАС

Математиката има нужда от психология!

Когато учителите по математика  използват и  психология в своите уроци, математиката става  по-достъпна, по-човечна и по-лесна за усвояване. Могат да бъдат прилагани различни техники, които  ускоряват и подобряват, както процеса разбирането, така и на запаметяването на формули и правила и следващата им употреба при решаване на задачи.

Запознайте се с нас:

Учебен Център Устрем ЗА НАС
Мария Драгнева е с над 27-годишен учителски опит в областта на математиката и  магистър по психологично консултиране.
„По време на моята преподавателска дейност, открих и използвах различни педагогически и психологически техники, чрез които да подпомогна и  ускоря разбирането и  запаметяването  на материала. Това ме накара да проявя по-голям интерес към  психологията. Изучаването й ме вдъхнови да подобря и усъвършенствам тези похвати. В тях се съдържа огромен потенциал, който е изключително ефективен.“
 
Учебен Център Устрем ЗА НАС
Янка Панайотова е магистър по технологии на обучението по математика и информатика.
“Като предмет на дейност математиката трудно се побира в едно определение. “Математиката” не се състои само от числа, както си мислят повечето хора. Числата са част от нея, но те не са най-интересното в математиката. Тя дава възможност за развитие на ума чрез абстрактно изследване на форми и логически връзки.”
 
Добрият учител обяснява.
Великият учител вдъхновява!
 
 
Учебен Център Устрем ЗА НАС
Диана Драгнева-Стефанова е управител  на нашия учебен център и е магистър по приложна психология. Завършила е и базов курс в областта на Позитивната психология.
„Голяма част от учениците, които си мислят, че не са добри по математика  всъщност имат психологически блокаж, дължащ се на несигурност и  страх. Когато страхът бъде преодолян, математиката изведнъж става лесна и дори някои ученици откриват,че притежават талант в тази област!“