Начало
/
Интензивни, наваксващи курсове
/

Наваксващи курсове по математика и БЕЛ

Учебен Център Устрем Интензивни, наваксващи курсове
Учебен Център Устрем Интензивни, наваксващи курсове

Наваксващи курсове по математика и БЕЛ

Интензивните, наваксващи курсове по математика и БЕЛ представляват много ускорена форма на подготовка по стар, преговорен материал, който е необходим за успешното завършване на срока или за отлично полагане на матури НВО или ДЗИ.

   Когато:
· Времето лети, Вашето дете все още не е подготвено достатъчно и има големи пропуски!
· Изпита приближава или идва края на срока, а Вие сте все толкова неподготвени !
· Уроците или курса, който в началото сте избрали не са тръгнали добре и сте осъзнали , че това не е обучението за Вас.

Точно затова предлагаме нашите наваксващи курсове по математика и БЕЛ.

Няма място за отчаяние решението е пред Вас!

Ние много добре разбираме, че Вие имате нужда от интензивна подготовка, защото не сте си научили материала от този срок или от предишни години. Ние ще Ви помогнем да поправите това. И успоредно с това Вие ще изучите и новите неща, които също изискват време, усилие и посещение на курс.

Уроците могат да се провеждат по време на почивни дни или части от ваканциите, през които учениците не са толкова натоварени  и могат да се фокусират само върху преподавания материал, който усвояват без стрес, умора  или разсейващи фактори, което подобрява и улеснява разбирането му и го затвърждава.

Силно сгъстеният и интензивен преговорен курс, ще запълни дефицита от знания  и би помогнал за отстраняване на  затрудненията за относително кратко време! 

Решението е пред Вас! 

Нашите предимства:

• Заедно ще постигнем изключителни постижения в математиката за кратък период от време!

• Предлагаме интензивни и задълбочени курсове и уроци по математика и БЕЛ,  с постоянен преговор на предишен материал за да бъде той по-добре усвоен.

• Подхождаме към преподаването с разбиране и подкрепа, като работим в малки групи и се отнасяме индивидуално към всеки ученик.

• Предлагаме приятна и спокойна работна обстановка, която създава усещане за удоволствие от ученето.

• Две лесно достъпни локации в центъра на София: филиал “Патриарх Евтимий” (близо до НДК  и 9-та Френска гимназия) и филиал “Дондуков” (близо до Първа Английска Гимназия).

• Можете да посещавате нашите курсове и уроци по математика и БЕЛ както присъствено, така и онлайн, за да отговарят на вашите нужди и предпочитания.

• Единствено при нас имате възможност да гледате видеозаписи от уроците, което ви помага да усвоявате материала по-добре и да го разбирате, дори когато сте отсъствали.

• Предлагаме възможност за онлайн курсове и дистанционно обучение, достъпни за цялата България.

• Онлайн обучението е 100% живо преподаване, а не предварително заснети записи, за да се уверим, че получавате максимална подкрепа и внимание от нашите учители.

КОНТАКТИ

Обадете ни се
088 521 8905
088 3371111
Email Адрес
Местоположение 1
София, ул. "Хан Аспарух" 51
Местоположение 2
София, ул. "Панайот Волов" 11

ЛОКАЦИИ:

Контакти - филиал "Патриарх Евтимий"

Контакти - филиал "Дондуков"