Начало
/
МАТЕМАТИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ
/

МАТЕМАТИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ

Учебен Център Устрем КАКВО Е МАТЕМАТИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ?
Учебен Център Устрем КАКВО Е МАТЕМАТИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ?

Какво представлява математическата занималня?

Допълнителни уроци за упражнения по решаване на задачи по математика, които излизат от предложения обем на курса.

Ако материала Ви се струва труден или неясен, или Вашите познания не са на достатъчно добро ниво, задачите Ви затрудняват и математиката Ви притеснява, Вие лесно и бързо можете да подобрите своето представяне. Точно затова предлагаме математическата занималня. Тя е както за учениците с пропуски и затруднения, така и за тези , които желаят да се усъвършенстват. Така всеки, който желае и има нужда, може да я посещава допълнително през седмицата.

Математическата занималня е услуга, от която могат да се възползват учениците от 6-ти и 7-ми клас, които посещават основен курс в Учебен център Устрем!

Това би могло да бъде решение на проблема, лекарство срещу хроничната математическа неграмотност.

Допълнителните домашни и самоподготовка невинаги могат да бъдат полезни, ако ученикът греши  по-голямата част от своите домашни. По този начин е възможно се  запаметят грешките и това би било вредно. В такива случаи е необходим специалист, който  да наблюдава процесът на решаване и да поправя  грешките навреме, както и допълнително да обяснява неяснотите. По този начин скоро ще забравите, че някога математиката е била проблем за Вас, защото тя може да бъде лесен предмет, когато е ясно обяснена.

През седмицата предлагаме допълнителни уроци по математика, в които на малки групи учениците ще решават задачите свързани с текущия материал. Това е качествен, ефективен и изпробван от нас,  достъпен  и  евтин метод за обучение.

Учебен Център Устрем КАКВО Е МАТЕМАТИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ?

Защо да изберете Учебен център Устрем?

• Разгърнете вашия потенциал в математиката за кратко време!

• Предлагаме курсове и уроци по математика, които са ефективни и задълбочени . Правим непрекъснат преговор на материала.

• Използваме ясен, лесен и разбираем подход към преподаването, като също така  гарантираме индивидуален подход към всеки ученик. Ето защо групите ни са с малък брой ученици.

•  Вдъхновяваща и спокойна работна обстановка.

• Предлагаме две на удобни и лесно достъпни локации в центъра на София, филиал “Патриарх Евтимий” близо, до 9-та Гренска гимназия и НДК и филиал 2  “Дондуков” в близост до Първа Английска Гимназия .

• Осигуряваме гъвкавост на обучението, като предлагаме възможност за присъствени или онлайн курсове и уроци по математика.

Само при нас имате възможността да гледате видеозаписи на уроците, през които сте преминали. Това помага за по-добро усвояване на материала или при отсъствие.

• Независимо къде се намирате в България, предлагаме възможност за онлайн курсове и дистанционно обучение.

• Предлагаме 100% обучение на живо, по време на онлайн сесиите, а не предварително заснети записи. 

КОНТАКТИ

Обадете ни се
088 521 8905
088 3371111
Email Адрес
Местоположение 1
София, ул. "Хан Аспарух" 51
Местоположение 2
София, ул. "Панайот Волов" 11

ЛОКАЦИИ:

Контакти - филиал "Патриарх Евтимий"

Контакти - филиал "Дондуков"