Начало
/
КУРСОВЕ И УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА
/

КУРСОВЕ И УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА

Само при нас можете да присъствате както на място (удобна локация в центъра на София), така и online и да разполагате със всички записи на уроците през който сте преминали!

Учебен Център Устрем KУРСОВЕ И УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА
Учебен Център Устрем KУРСОВЕ И УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА

Курсове по математика в Учебен център Устрем

Предлагаме курсове и уроци по математика за:

1 клас, 2 клас, 3 клас, 4 клас, 5 клас, 6 клас, 7 клас, 8 клас, 9 клас, 10 клас, 11 клас , 12 клас и студенти

Защо да изберете нас?

Защо да изберете нас?

Нашите задълбочени курсове по математика включват непрекъснат преговор на материала, осигурявайки интензивна и ефективна подготовка за НВО (Национално външно оценяване) след 4-ти, 7-ми и 10-ти клас.

В Учебен център Устрем организираме безплатни пробни изпити за нашите ученици, за да им помогнем да изградят увереността си, като имитираме реалната  изпитната среда.

Ние ценим индивидуалния подход към всеки ученик, затова работим в малки групи, гарантирайки ясно, лесно и разбираемо преподаване. В нашата приятелска и забавна работна среда, опитни и отдадени преподаватели се грижат за успеха на всеки ученик.

Намираме се в центъра на София, на ул. Панайот Волов 11 (в близост до Английската гимназия). Можете да избирате между присъствена форма на обучение или онлайн през платформата на Zoom.

Използваме интерактивни дисплеи, благодарение на които можете да се включите онлайн от всяка точка на България и света, стига да имате интернет и да пишете на дъската в нашата класна стая през Вашето мобилно устройство.

Освен това, предоставяме възможност за достъп до видеозаписите на всички преминати занятия при отсъствие или с цел по-добро усвояване на материала.

За учениците, които се включат по-късно в група, която вече е започнала, цената се преизчислява според броя на оставащите занятия, а всички минали видеозаписи ще бъдат предоставени напълно безплатно!

С нас, всички, които искат да станат отличници в математиката, постигат своите цели!

Правим математиката Ваша сила!

Учебен Център Устрем KУРСОВЕ И УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА

При курсовете по математика, материала се взима едновременно с този от училище и се почива през всички ваканции и празници.

Те са за по-добро усвояване и усъвършенстване на знанията и уменията по математика в училище и са подходящи за поддържане на  отличен успех, както и за подготовка матурите НВО и ДЗИ.

Математическа занималня представлява допълнителни уроци, които са практически насочени към решаване на задачи по математика, в допълнение към часовете от курсовете. Вижте тук.

Допълнителните уроци биха могли да увеличат ефикасността на обучението по математика.

Запазете място за Вашето дете като се обадите: 0885 218 905

КОНТАКТИ

Обадете ни се
088 521 8905
088 3371111
Email Адрес
Местоположение
София, улица "Панайот Волов" 11