Начало
/
КУРСОВЕ И УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА И бел
/

КУРСОВЕ И УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА и БЕЛ

Само при нас можете да присъствате както на място (две удобни локации в центъра на София), така и online и да разполагате със всички записи на уроците през който сте преминали!

Учебен Център Устрем KУРСОВЕ И УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА
Учебен Център Устрем KУРСОВЕ И УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА

Курсове по математика и БЕЛ в Учебен център Устрем

Предлагаме курсове и уроци по математика и БЕЛ за ученици от 1-ви до 12-ти клас и студенти.

Защо да изберете нас?

Нашите задълбочени курсове по математика и БЕЛ включват непрекъснат преговор на материала, осигурявайки интензивна и ефективна подготовка за НВО (Национално външно оценяване) след 4-ти, 7-ми и 10-ти клас.

В Учебен център Устрем организираме безплатни пробни изпити по математика и БЕЛ за нашите ученици, за да им помогнем да изградят увереността си, като имитираме реалната  изпитна среда.

Ние ценим индивидуалния подход към всеки ученик, затова работим в малки групи, гарантирайки ясно, лесно и разбираемо преподаване. В нашата приятелска и забавна работна среда, опитни и отдадени преподаватели се грижат за успеха на всеки ученик.

Намираме се в центъра на София, на ул. Хан Аспарух 51 (до НДК и 9-та Френска гимназия) и на  ул. Панайот Волов 11 (в близост до Английската гимназия и Дондуков). Можете да избирате между присъствена форма на обучение в един от двата ни филиала или онлайн през платформата на Zoom.

Използваме интерактивни дисплеи, благодарение на които можете да се включите онлайн от всяка точка на България и света, стига да имате интернет и да пишете на дъската в нашата класна стая през Вашето мобилно устройство.

Освен това, предоставяме възможност за достъп до видеозаписите на всички преминати занятия при отсъствие или с цел по-добро усвояване на материала.

За учениците, които се включат по-късно в група, която вече е започнала, цената се преизчислява според броя на оставащите занятия, а всички минали видеозаписи ще бъдат предоставени напълно безплатно!

С нас, всички, които искат да станат отличници по математиката и БЕЛ, постигат своите цели!

Правим математиката Ваша сила!

Учебен Център Устрем KУРСОВЕ И УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА

При курсовете по математика и БЕЛ, материала се взима едновременно с този от училище и се почива през всички ваканции и празници.

Те са за по-добро усвояване и усъвършенстване на знанията и уменията по математика и БЕЛ в училище и са подходящи за поддържане на  отличен успех, както и за подготовка матурите НВО и ДЗИ.

Математическа занималня представлява допълнителни уроци, които са практически насочени към решаване на задачи по математика, в допълнение към часовете от курсовете. Вижте тук.

Допълнителните уроци биха могли да увеличат ефикасността на обучението по математика.

Запазете място за Вашето дете като се обадите: 0885 218 905 или 0883 371 111

КОНТАКТИ

Обадете ни се
088 521 8905
088 3371111
Email Адрес
Местоположение 1
София, ул. "Хан Аспарух" 51
Местоположение 2
София, ул. "Панайот Волов" 11

ЛОКАЦИИ

Контакти - филиал "Патриарх Евтимий"

Контакти - филиал "Дондуков"