ГРАФИК ЛЕТНИ КУРСОВЕ ПО МАТЕМАТИКА И БЕЛ ЗА ИНТЕНЗИВЕН ПРЕГОВОР, ПОДГОТОВКА ЗА ВХОДНО НИВО ПРЕЗ ЛЯТО 2024
Учебен Център Устрем НАШИТЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ ПО МАТЕМАТИКА И БЕЛ

Нашите онлайн курсове..

Ние от Учебен Център Устрем ценим Вашето време и много добре разбираме колко напрегнато и забързано може да е ежедневието, както на родителите, така и на учениците.

 Ето защо предлагаме онлайн уроци по математика, които са също толкова ефективни както и присъствените благодарение на последните иновативни технологии, които използваме. Така можете да спестите време в пътуване до нашия физически офис за да закарате своето дете, а то ще може да се включи в курса по математика в уютът на своя дом или от която и да е точка по света стига да има интернет. Много родители предпочитат този вид обучение, защото така спестяват на своето дете пътуването в студените зимни дни или загубата на време в големите софийски задръствания.

Използваме последни технически иновации!

Благодарение на нашия интерактивен дисплей Вашето дете може да се включи в онлайн уроците по математика и в реално време да вижда  и чува всичко, което се случва в нашата физическа класна стая, да пише на дъската от собствения си компютър или мобилно устройство и да участва пълноценно и интерактивно в онлайн урока по математика.

Защо да изберете Учебен Център Устрем?

 Имаме решение и за тези, които предпочитат по-гъвкав график. Правим видеозаписи на всички наши курсове и така учениците могат да ги гледат в удобно за тях време. Със записите от уроците разполагате по време на целия курс и при желание можете да ги гледате повторно за да преговорите!

Ние разбираме колко трудно е  за учениците да намерят време за подготовка по всички учебни предмети. Те всички са важни. Онлайн обучението по математика, което предлагаме,  спестява време – за да може детето да учи пълноценно и по останалите училищни предмети. 

Учениците ни успешно взимат своите изпити с високи оценки. Нашите онлайн уроци по математика са едно чудесно решение, когато става дума за подготовка за  Националното външно оценяване (НВО) или за Държавния зрелостен изпит (ДЗИ).

Не се колебайте да инвестирате в бъдещето на детето си! 

Онлайн курсове по математика

Разгледайте пакетите индивидуални онлайн уроци по математика и БЕЛ

КОНТАКТИ

Обадете ни се
088 521 8905
088 337 1111
Email Адрес
Местоположение 1
София, ул. "Хан Аспарух" 51
Местоположение 2
София, ул. "Панайот Волов" 11

Локации:

Контакти - филиал "Патриарх Евтимий"

Контакти - филиал "Дондуков"