ГРАФИК ЛЕТНИ КУРСОВЕ ПО МАТЕМАТИКА И БЕЛ ЗА ИНТЕНЗИВЕН ПРЕГОВОР, ПОДГОТОВКА ЗА ВХОДНО НИВО ПРЕЗ ЛЯТО 2024
курсове по математика

Новите Курсове  по математика:

От началото на втория срок, Учебен Център Устрем предлага възможност за учениците от 8-ми, 9-ти и 10-ти клас да се възползват от специализирани курсове по математика, насочени към поддържане на отличен успех в училище и успешно полагане на НВО. Нашите преподаватели са опитни и квалифицирани, готови да споделят своята страст и знание с учениците.

Програма и Структура:

Курсовете по математика са фокусирани върху задълбоченото разбиране и усвояване на материала, както и поддържането на висок успех в училище.
Уроците по математика вървят с леко изпреварващо темпо от това в училище . Това означава, че материалът, преподаден в рамките на курса, ще бъде разгледан преди да бъде взет в училище. Така в клас, когато бъде преподаван, той вече ще бъде познат за нашите курсисти.

Паралелно с това, всяко учебно занятие включва преговор на предишния материал. Така учениците могат да чувстват уверени, подготвени и успешни.

 Преподавателите ще предоставят индивидуална подкрепа за да гарантират успешното разбиране и усвояване на материала.

Как да се запишете?

Местата са ограничени, затова препоръчваме ранно записване, за да гарантирате място за Вашия ученик.

Информация за записване на 0885218905 и 0883371111

 Ние вярваме, че знанието е ключът към успешното бъдеще, и сме посветени на предоставянето на висококачествено образование!