ГРАФИК ЛЕТНИ КУРСОВЕ ПО МАТЕМАТИКА И БЕЛ ЗА ИНТЕНЗИВЕН ПРЕГОВОР, ПОДГОТОВКА ЗА ВХОДНО НИВО ПРЕЗ ЛЯТО 2024

НОВО! В Учебен Център Устрем вече предлагаме и  курсове и уроци по Български език и литература! Предлагаме специални отстъпки за учениците, които посещават и курсовете по математика!

Учебен Център Устрем НОВО! Курсове и уроци по БЕЛ

В Учебен Център Устрем непрекъснато се стремим да работим в полза на нуждите на нашите ученици. С радост обявяваме нови курсове по БЕЛ за 6-ти и 7-ми клас, насочени към подготовка за НВО и частни уроци по БЕЛ за всички останали класове от 1-ви до 12-ти.

Курсовете и уроци по български език и литература целят да помогнат на учениците да се справят отлично на предстоящите изпити и също така са за текуща подготовка и отличен успех в училище!

Какво предлагаме?

Курсове по БЕЛ за 6-ти и 7-ми клас и частни уроци от 1-ви до 12-ти клас.

 Курсове по БЕЛ за 6-ти и 7-ми клас.

За ученици, които предпочитат груповата динамика. Нашите курсове се реализират в малки групи, които можете да посещавате на място в класната стая в центъра на София на ул. Панайот Волов 11, както и онлайн през платформата на Zoom. Която и форма на обучение да изберете ще се убедите в индивидуалния подход към всеки един ученик. Преподавателите ни са опитни и отдадени на своята кауза. Фокуса на курсовете по БЕЛ е насочен към отличен успех в училище и към подготовка за справяне с изпитите НВО 4 клас, НВО 7 клас и НВО 10 клас и ДЗИ 12 клас.

Частни уроци по БЕЛ от 1-ви до 12-ти клас.

За ученици, които желаят да се обучават сами, предлагаме индивидуални уроци по Български език и литература. Тези уроци се насочват към специфичните нужди и цели на ученика и целят текуща подготовка както и подготовка за предстоящите изпити НВО 4 клас, НВО 7 клас, НВО 10 клас и ДЗИ 12 клас.

Специални отстъпки за учениците, които посещават курсовете по математика:

 Вярваме, че знанието по математика и Български език се допълват. Поради тази причина предоставяме специална отстъпка на учениците, които вече посещават курсове по математика в Учебен Център Устрем и решат да се запишат и на курсовете по Български език.

За отстъпките попитайте на: 0885218905

Защо да изберете Учебен Център Устрем?

Учебен Център Устрем НОВО! Курсове и уроци по БЕЛ

Квалифицирани преподаватели

Нашите преподаватели са опитни и предани професионалисти, които се стремят да помогнат на всеки ученик да постигне своите цели.

Интерактивни уроци

Ние вярваме в активното участие на учениците по време на уроците. Затова нашите уроци са интерактивни и ангажиращи. За целта използваме интерактивни дисплеи, които извеждат ученето на ново ниво и правят онлайн уроците по БЕЛ също толкова ефективни, колкото и присъствените.

Запишете се сега и инвестирайте в своето образование. Ние сме тук, за да ви помогнем да постигнете успех в учението и да развиете своите умения по Български език.

За повече информация и записвания се свържете с нас на: 0885218905

Уроци и курсове по математика за:

Запознайте се с нас

Последни публикации